Wednesday, March 14, 2012

alhamdulillah, thanqiu ALLAH =]

Bismillah.
Assalamualaikum w.b.t.
Salam semanis kurma =]

Syukur kepada ALLAH atas nikmat, rezeki, ujian, dugaan yang telah di berikan ke atas hamba-hambanya supaya lebih faham akan erti kehidupan, insyaALLAH =]
Hari ini, haku di kejutkan dengan 1 berita. Memang terus terbeliak mata bila dapat tahu, bila tengok, bila baca. ya ALLAH !!! Terus jerit ALHAMDULILLAH !!! Semua gelak-gelak dah tengok haku masa tue. DyOwg cakap haku nie 'LAMBAT' Laa. Iyelaa, mana tak nya, dah tetiba haku masok, pastue dapat kejutan tue kot. DyOwg cakap, 'nah uLy tOk surat resign ktk', haku pon terus duduk dan buka sampul, lepas tue hamek kau ! DyOwg dok senyum-senyum macam kerang busuk wangi tengok haku jerit. Hahahh ! ALHAMDULILLAH.. .

Tawaran Pelanjutan Perkhidmatan Sebagai Pembantu Tadbir (Penaksiran) Gred 21 Sambilan Di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia !!! =D

berkhidmat sehigga 31 Mei 2012. =]
Haa, tue laa SURAT MAGIK haku dapat hari nie. Haku bersyukur sangat-sangat. Sekurang-kurang nya xdhe laa haku dOk umah TANAM ANGGUR, habiskan beras kat umah j kan, alhamduliLLAH ! Ohh, dalam surat cakap sampy bulan MEI j pon, jadi kena buat resume gak ce apply kerja lain tuk lepas bulan MEI nanti. 
Sebelum lupa, TERIMA KASIH sangat-sangat pada yg sentiasa mendoakan yg terbaik buat diri ini. Terutama buat famly terchenta haku, girlfren-girlfren terbaik haku, sesiapa jua yg secara langsung atau x langsung yg sentiasa mendoakan haku, bersama haku 25:8 ! hihiiii ~ Terima kasih ! Hanya ALLAH j bole balas sume jasa baik kalian =] Semoga yg terbaik sentiasa mengiringi kita semua, ameen ! 
Salam perjuangan semuanya ! Semoga apa yg di perjuangkan ikhlas kerana ALLAH. Baik perjuangan dunia mahupun perjuangan yg menjadi bekal di akhirat kelak =] Selamat ber 'FINAL EXAM' buat girlfrens yg tgh bertungkus lumus memerah nota sampai nak rebus-rebus kan buku tue & selamat ke kelas buat girlfrens yg baru nak perah-perah otak hadap buku ! u oll can dO it ! OL da best !!! =]

Sekian dulu, salam semanis cOklet cadbury, nyummy... hihiii
Jaga diri, maafkan uly.. .
Wassalam ~

5 comments:

akifah alawiyah said...

alhamdulillah..tahniah! :)

saya.. said...

Alhamdulillah..!
awk!! tahniah ek..
sy thu awk sgt2 menantikn berita gembira..hehe~

Fayyaddhah al hafizah said...

assalamualaikum......
waaa~...
mabruk!!!^___^
moga yang terbaik jua drNYA=)

Anonymous said...

Alhamdulillah. tahniah uly ! :) kamek orang happy untuk kitak juwak...!

all the best juwak untuk kitak. moga dapat jumpa lagik, inshaAllah :)

moga terus kuat. jaga diri :)

InsYiraH said...

terima kaseyh semua ! aLhamdLLAH =] berkat dOa semua juak sebenarnya. insyaALLAH, semOga yg terbaik k kita semua, ameen.

p/s:: saya- awk !!! =[
anOnymOus- insyaALLAH, adHa rzki kta jmpa k, tapi make sure tym jmpa bOh jadi anOnymOus arh, xknL Laa, hihiii ~ take cre tOo.