Sunday, April 22, 2012

TANAH MELAYU :)

Bismillah.
Assalamualaikum w.b.t.
Salam di rantau orang, hehe ;p

Alhamdulillah. Lafaz pertama bila akhirnya sampy juga di bumi ALLAH yg cantik yg sangat laa nak pergi dari zaman Diploma dulu. ALHAMDULILLAH. Akhirmya, inilah One Fine Day tue :) 21 April 2012. Tercatat sudah dalam kamus hidup uly terbang over the sea yg mmg agak lama dalam kapal besi semalam. hehe. Selama 2jam 10min, tau sebab bila masuk kapal besi, pramugari-pilot bagitau tempoh masa berada di langit ALLAH semalam :)
Sebelum terbang rasa xsedap hati sebab MISSION agak GAGAL atau bole cakap gagal terus kot. huhu. Padan laa dengan muka jugak. Salah cara kot. Maaf duhai Sahabat wa grilfres ku yg terCHENTA sumanya. Bukan niat nak buat kalian rasa sedemikian rupa. InsyaALLAH, adha rezeki kita jumpa keyh !
Sikit j nak cita sekarang. Nanti dah balik MYY haku cerita panjang-panjang k. InsyaALLAH.
Ohh, sebelum terlupa. Sangat berTERIMA KASIH sangat buat SAHABAT (s) yg menjemput. Tumpang kan tempat tiggal, makan, jadi pemandu pelancong, perancang perjalanan suma. Sanat berterima kasih. Boh jerak k, hehe. Buat yg menerima kedatangan ini, terima kasih jugak !!! Semoga kita bersua nanti. InsyaALLAH.
Sangat banyak nak cita sebernanya, baru sehari. xsampy pon 24 jam lagi. Tapi banyak nak cita. Nanti2 laa, segan pulak kat umah orang, adab xdha kn. hehe.
Sekian dulu suma. Maafkan untuk salah silap ehh.
Salam rasa ingin bersua buat semua. :)
Wassalam

No comments: