Friday, May 11, 2012

Rezeki :)

Bismillah.
Assalamualaikum w.b.t.
Salam indah malam dengan bintang ! ;p

Haa, nie bila mood sudah ada. Habesss laa. hihi.Hurm, haku nx bagitau yg haku d interview semalam ! Interview apha? Kat ofis ada sowg staff nx berhenti tau, ada jugak kteowg dengar akan ada laa daripada kteowg (staff BR1M) akn menggantikan tempat beliau nie. So, hari Rabu-9 Mei, haku dapat panggilan telefon dari admin yg esok haku ada interview kot. ya ALLAH, terus menggelatar laa haku, macam xkenal kan uly. Lepas tue semua dok tanya tapi haku cuma cerita pada yg berkenaan j laa kan. Lepas tue terus bagitau mak dan yg lain. Suma ucap syukur. Alhamdulillah. Tapi haku yg dok nbessss kot. Semalam interview pukul 9 pagi kat bilik Timbalan Pengarah. Pengarah xdhe pulak, bercuti. Syukurlaa kan, hehe.
Masa masuk adha 2 owg panel tengah tunggu. Haku ketuk pintu dan di suruh duduk. Serius nebesss tahap gaban ok ! Dimulakan dengan bacaan basmalah haku duduk dan senyum, hehe :) Ditanya satu-satu dan haku pun jawab sumanya satu-satu. Bila panel diam, haku pulak ngegeh-ngegeh bertanya itu-ini kot, haha. Nebesss punya pasal laa tue, hehe ;p
Alhamdulillah ! Serius, haku xsangka interview haku buat kali ke-2 nie lebih mudah. Alhamdulillah :) Dengan itu secara rasminya haku resign daripada Sambilan BR1M kepada Sambilan LHDN biasa bermula hari ini tadi. Dengan lantikan ini, kontrak haku dinpanjangkan insyaALLAH. Andai tiada aral, kontrak mungkin smpy bulan Disember ;) Mohon doa yg terbaik ehh, tme kaseyh !
Tadi, bila ada meja-kerusi-pc sendiri, tipu klow x excited tapi rasa tue pandy hilang pulak sikit-sikit sebab enviroment. Tapi xpa laa, dugaan tempat baru kn ! B strOng wahai hati-mental-diri :)

Sebelum terlupa, insyaALLAH minggu depan, 3 hari lagi. Isnin malam haku dan bonda (mak) terchenta akan fly ke Kuching. Ahernya, konvo jugak. Alhamdulillah. Banyak wa Besar nya nikmat ALLAH. SubhanALLAH ;) Mohon juga doanya semoga semua berjalan lancar buat kami semua masa itu ehh. amiin :)

Ok, sekian dulu kali ini. Maaf. 
Jaga diri , wassalam ~

No comments: