Tuesday, September 25, 2012

Comeback… Y?



 
Bismillah…
Assalamualaikum w.b.t.
Salam kaseyh sayunx J

Comeback? Mesti tertanya-tanya sebab haku datang balik kan? (adha kha owg kisah? Haha ;p kot2 klak syok sendiri-ss haha) Apha2 pun rasa nx perjelaskan…
Sebabnya… Bermula bila sowg hamba ALLAH yg agak lama o bole kata lama dah haku nx get along dgn nya… SubhanALLAH, bila dapat dengar suara… Belum dengar suara, baru dengar ringtone… rasa cam lamak  gilak dah ringtone bunyi camyaa xdengar, tup tup adha… ney x, rasa macam… entah… bila tengok kat skrin fown, ALLAHuALLAH… Nya duhal… Awak… Ktk aieeee… Memang rasa xsabar maok jawab den dengan rasa excited nya ! ALLAH… bOh padah laa, hehe.. Memang klaka cam mek 2 dalam dunia mek 2 jak aieeee… rasa sgt syukow gilak.. Lamak dah xrasa kan situasi camyaa… Share macam2..tetak leput2… hehe… Thanqiu ALLAH J Besar nikmat ukhwah & silaturrahim yg ALLAH bik aieeee… bila lamak dah xcontact kan… macam2 jak maok d loyaaa, citaaa… tapi yalaaa… masa itu emas… masa nx sikit ALLAH bik yaa rasa sangat puas n seronok ! Macam kita igt balit kenangan, sejarah time dolok marek… hehe… tambah gik cita terkini… ALLAH… banyak duhal nx kita xtauk sama dirik… xhupdate gik cita terbaru duhal… tapi syukowlaaaa… dah konsgsi serba-sikit kan? Uwaaaaa !
Yaalaa punca utama kot kenak tetiba pandey hupdate entry kat ctok riyaaaa… Maka kan dah lamak xdha, memang niat nx off trus ok tym yaaa… tapi… yess ! im here now kan… keep on writing ! (Huahua, writing laa sangat :p) haha ! Punca utama kenak adha pembakar semangat kali hooo… hehe…
Thanqiu !!! J

Guys… Miss u oll damn much ! Uwaaaa…
Take cre ok.. Maaf atas salah silap kmk aaaaa… Uwaaaaa L
Wassalam…

2 comments:

Ana said...

keep on writing k?
this is the only platform we all cn know how u r doing right there..
miss u alot too dear..
take cre! XD

InsYiraH said...

insyaALLAH...
tgH daLam prOses usaha :)
yupp ! sgt indu kn? kte punn...
indu sgt ! Uwaaaa... Kenangan j yg mampu d imbas biLa indu...

yupp ! DOa :)
u tOo, tke cre