Friday, September 21, 2012

Dinner vs Dance?


Bismillah..
Salam bertemu kembali J

Rasa macam dah lama xhupdate, tol x? bukan rasa, hakikat kot… huhu… actually, memang dah xaktif tapi entah tetiba rasa macam perlu cerita…
Sebelum pergi lebih jaoh, sahabat suma sihat? (erk? Adakah owg sudi bukak engko punya blog lagi u_Ly oiii) huhu… maaf, hilang tanpa kata, buang batu owg padah.. well, mesti laa kita buang batu kan, xkan nx simpan jak batu yaaa… haha… xlawak.. ignore !
Back to topic, DINNER !!!
Makan laa kan.. mesti laa suka n maok… tapi…
Apha pulak tapi ny u_Ly… tapi.. adha yg xbest… punya laa kita tek happy dapat g dinner, free gik yaa…
Adha kah disuroh nya kita MENARI… ALLAHUAKHBAR…. Serius beb ! gua cakap sama luu, gua xsanggup doe ! rela xpegi dinner mun dipaksa… tapi still, ko dipaksa aieee… ok, fine… ekot laa kita tek disurohnya menari ZAPIN !!! Ok, bayangkan si u_Ly yg keras, xpernah2 buang tabiat sepanjang hidup tok nx keras macam POWER RANGES disurohnya menari zapin… Hamek ko… tapi, ekot juak… Sampey laa marek nya, daknya PAKSA gik sx MESTI menari NOBODY (wondergirLs) pun tarian? What the H*** ??? astaghfirullahalazim…
Kenek haku tekad xmaok join… at least daknya paham bha, kita dah padah kita keras, ok fine, nya soh zapin, gik ok sbb atleast masih laa tarian melayu n ofcoz haku kat belakang (tinngi kan) at least, xdha laa owg tengok gilak, huhu… kenek, bole gik daknya pejal (paksa) kita menari tarian NOBODY??? PERGHHHHH ! rasa nx nangis kenak makcik-makcik akak senior (konon, wekk :p ) sitok aieeee…
Rasa cam nganok owg jak.. but serius ladies, berat rasa bila xkongsi… thanQiu bagi yg sudi dengar o penah dengar cerita2 yg xberapa nx sadisss tok… kn? Huhu…

Buat sahabat suma, take care ! Sangat2 rindu zaman kita semua berkumpul, dapat kongsi bermacam2 cerita… really miss it ! Hanya DOA pengikat kita kenek kn? Semoga kalian suma dalam Rahmat & Kaseyh sayunx ALLAH sentiasa, amiin J Maok mohon maaf andai adha salah silap, lama x dengar khabar, xreply tex mungkin… Maaf… Mungkin xbole diterima alas an kekangan masa kan, maaf… Khilaf diri… Tapi, kenagan n Doa xpenah lupa buat sahabat, insyaALLAH… Salam sayunx indu dari Myy… Wassalam…

No comments: