Sunday, September 23, 2012

Randomly?

Bimillah..
Assalamualaikum w.b.t.
Salam hujung minggu :)

Woow ! Mood rajin datang Laaa… Rindu kali… dah berkurun kan xhupdate, xmenulis (menulis laa sgt ! haha :p) Ok… Topic of da day.... apha ehh…
Sebelum adha idea nx hupdate, blogwalking jap tadi… Bukan nx tiru ok, tengok2 j, mungkin idea datang kn… hehe… Hurm… Ok… Randomly laa ehh…
Abah… Rasa macam dah lama kan… Yupp ! Sangat lama… Lama apha? Lama xjumpa, xtengok muka, xsentuh, xsalam, xpeluk… Macam owg, anak2 yg lain dapat buat… Yg mampu cuma bercakap (through fown), yaa pun bukan hari-hari.. Yupp ! Bersyukow sekurang-kuarangnya… Kadang-kadang bermacam-macam rasa datang sx… Rindu, geram, marah, sedih… Entah laa… Salahkah apha haku rasa?
Pernah… Haku cuba padah abah balitlaa jumpa mekowg… plez… sekali pun jadi, sekejap pun xpha… xpelu sehari, sejam pun bole… yaa pun dah cukup sekejap kan bagi anak yg lamak dah xjumpa abah selamak 3 tahun dahhh… ALLAH…
Tapi… Haku Cuma merancang, sungguh ! Perancangan ALLAH yaa Lebih sempurna… Abah plan maok jumpa mekowg masa raya aidilfitri riyaaa tapi… Yesss tapi ! Tapi Abah pelu balit ke SINUN atas urusan keluarga… Pasrah… astaghfirullah… Haku Redha, insyaALLAH… adq2 pun sama… harapnya…
Uwaaaa… salah pembawaan topic kali… sadisss doe !
Masa di ofisss… adha laa penah daknya tyk, kenak u_Ly xpenah cita pasal bapak nya hoo? Ohh my ! What should I answer them? Gerrr ! Sukati kmk laa hoo… gago pahal ! Maok jak padah camyaa aieee, nasib masih punya akal nx waras tok supaya sabar u_Ly, chill… Huhu…
insyaALLAH, so far xdha nx tauk hal sebenarnya… Salah x haku? Soe guys… I can’t told da truth… I don’t think I can face with many q bout dat… huhu… adha segelintir mikey abah tok keja nya outstation… aok ajak laaa.. Malas dah… kadang2 haku tambah jak perasa cerita nya… well, abah memang keja jaoh kan… bukan tinggal an mekowg… dat da truth… So soe… dat not wat I want also guys L
Uwaaa… need to go now… Uwaaa..
Ya ALLAH… ampuni haku… Guys… kmk mintx maaf… Hope takowg xkan tauk n plez jgn byk tyk n never tyk sebenarny ! Sahabat… Miss u oll damn much ! Maaf…
Take care, wassalam…

4 comments:

asrar.huda said...

babe, knk ktk emo tokkk. mencikk haha. sabar k deng. everything happen for a reason. InshaALLAH. xpa. klak jumpaaala abah ktk ya. mun x, dah bergaji nak, terbang jakla ke cnun. everyone can fly tek nak..... hahaha. semoga terus bertabah nung <3

InsYiraH said...

awWw ! ~
hehe... ney xemO beb, stress an makciksss d Ofisss Lerr ! Sangat menjaga tepi kain Owg... Opssss... cOncern kOt (concern Laa sgt !) astaghfiruLLahaLazim...

insyaALLAH beb.. mCuba sdaya upaya baHkan Lbih spya jdi kwat ! tahnQiu !!! :*

asrar.huda said...

kamu tu kuat dr apa yg kamu fikirkan sbenarnya. saat kamu rasa kamu tak kuat tu lah sebenarnya saat kamu plg kuat :)

semoga trus bertabah ya sahabat :)

InsYiraH said...

Recharge again by u !
SubhanALLAH..
betOL Laa...
biLa smpykn guna hati, terima pun an hati kn beb...
bOLe rasa...

thanx beb..
ThanQiu sOow mucHyyyy !
insyaALLAH.. fuLLy recHarge ! :)