Sunday, December 23, 2012

Dan Bila EsOk ?

Bismillah :)
Assalamualaikum w.b.t !

Menghitung detik, saat dan ketika untuk ESOK ! Wuwuuu. Ada apha dengan esok? Ok, insyaALLAH esok akan diumumkan secara rasminya samaada kontrak Sambilan LHDNM dilanjutkan ataupun diberhentikan serta merta sehingga 31 Disember 2012 sahaja. Ok, bulak (tipu) sekiranya kmk padah kmk xmengharap kan? Tapi adhalaa tinggalkan sedikit kesediaan sekiranya esok, keputusannya memang cukup perkhidmatan di LHDNM cawangan Myy yaa, wuwuuu :'( 

Hurm, bermulanya dari BR1M kmk mula berkhidmat di cya, tahun lepas, 21 November 2011. Kontrak sepatutnya sampey 31 Mac 2012 jak, tapi dipanjangkan gik sampey 31 Mei 2012, belum habis kontrak kmk an BR1M, kmk diserap masuk jadi staf SAMBILAN HASIL Myy pada 11 Mei 2012, no more BR1M staf, weeee ! :D Sampey saat tuk kmk di Unit Pungutan khusus BB ! Hurm, campo-tambah-tolak-bahagi-darab dah genap-ganjil 1 tahun 1 bulan lebih kmk di Hasil Myy ! Weee ! :D will miss it aite? wuwu ~

Hurm, secara jujur juak, mula-mula diserap masuk memang adha 1-2 1-2 laa, macam maok sik maok jak, tapi bila fikir peluang sik datang banyak kali kan. Bukan senang juak sidak boss-boss nak milih, at last kita dipilih, syukowlaaa ! Bermacam pengalaman yang kmk penah rasa sepanjang di Hasil, terutama di Unit Pungutan tuk, hehe ! Dari berkawan dengan dak makcik-makcik, kenek memang dak kamceng uolls ! haha ! ;p Kiut kan, kan, kan? Weekk :p Serius, banyak belajar dari pengalaman kerja tuk aieee ! 

Hurm, berharap apha2 pun jadi esok yaa nak terbaek, insyaALLAH, amiinn ! Uolls, mohon doakan kmk ehh ! Weee ! :D 
Salam rindu dari Myy !!! Wassalam ~

No comments: