Monday, February 4, 2013

Kejadian ?

Bismillah :)
Assalamualaikum w.b.t !

ALLAHuRabbi ! =] Ladies ! I'm back ! Hmmm... Memang xdha alasan lain kenak kejap adha kejap xdha cam chipmore tok, alasan ny sebab MALAS kurang RAJIN aieee ! wehehehhhh :p 
Ehermm2 apha cer gf suma? Ouhh, mun khabar kmk di sitok, alhamdulillah, ok jak insyaALLAH ! 

Ermmm... Tadik bukan main melimpah ruah jak idea, buah fikiran apha nx tulis di ctok, tapi kenek tetiba jadi BLANK abisss ! Wahahaha ! :p

Oklaaaa... nak padah yg NURAISYA, my dear ngegeh cousin dah sekolah ! Weheeeee ! ya ALLAH, mula2 punya laaa excited ny maok g skolah, tapi dah kat skolah bole nangis setiap hari bila mak ngah anta tiap pagi, ALLAH ! hehehh ! Nembiak nak hoo... Weheee ! :D

muka sebeLOm gi skOLah ! wahahaah :p


Ouhhh.. BB ! Alhamdullillah, ahernya ! Pat beli fon baru lepas berkurun juak ihsan fon LGMusic kmk yaaa ! Weheee ! Kmk beli BB Bold 9790 ! Pinky yoo ! wahahah ! Hitam sebenarnya ! Masa yaa putih xdha... Rezeki, mmg bila beli fon mesti black in colour naa x? Syukowlaa nak ! Weeeee :D

ehermmm2 ! Dah nak sebuLan Laa Lebih kurang (190113)


Ok... tetiba mood nebesss datang.. Wahahah !
Terjadinya sesuatu tanpa disangka, tanpa diduga, tanpa dirancang, tanpa diketahui ! ALLAHuALLAH ! Memang rahsia ALLAH, perancangan ALLAH yaa HEBAT kn? SubhanALLAH ! Semua yang berlaku yaa adha sebab, hikmah ny cuma kita jak sedar o sik, tol x? 
Sesuatu yaa terjadi sangat pantas sampey kita xsempat maok rakam, imbas kembali pun macam, ehhhh??? Sangat cepat ! Ya ALLAH !!!! Hmmm... Sesuatu yg kita harap kadang2 ALLAH sik tunaikan o bagik sebab ALLAH sediakn kita yg lebih memberi sinar, harapan yg lebih bait kn? ALHAMDULILLAH !!!
Buat KTK !!! Terima Kasih daun keladi, berbillion terima kaseyh sebab dah memberi peluang pada kmk tok. Moga yg terbaik buat ktk, kmk n kita semua ehh !!!! amiinn ya Rabb ! Semoga ALLAH jaga kita dari perkara yg sia2... Ya ALLAH ! Terima Kasih atas segala nikmat, kebahgiaan, kebaikan, peluang yg dikurniakn ini ya ALLAH ! Semoga ianya adalah jalan kami menuju ke syurgaMU klak ya ALLAH amiinn...
Hmmmm... :D (02022013) NOTED !!!! =]
Berkias ehh? Weeee ! Maok jadi guru sastera kot ! Wahahaha :p

Ladies ! Need to go ! Nite2 !!! Jga diri suma ehh ! Sgt rindu...
BismiLLah (DOA RABITAH dikirim) thx sahabat ! =D
Salam sayunx rindu dari Myy ! Weeeeee.... Wassalam !


No comments: