Tuesday, November 10, 2015

mafeeling

bismillah.
assalamualaikum w.b.t.

korang. sejak dua menjak tok kmk rasa 'lost'
lost maksud di sitok mcm term yg biasa org gunakan lah.
macam kita rasa hilang. sik tentu.
mungkin kah? yupp!
mcm2 kemungkinan kan. sbb kta bkn siapa2. lagik2 laa kmk tok. sixth sense pun sikda.

ohyaa. pernah sik korang rasa macam mood sik okay? yaa, padahal sikda papa pun jd tp bila dudok sorg2, bermuhasabah ka, rasa mcm maOk nangis ka, maok senyum ka. hehe.
bukan gila k! NO!!!

korang, kadang2 berita yg ddengar pun bOleh polah kta rasa mcm2 kn.
paling heboh d Ofis masa tok ialah pasal pindah! yupp, PINDAH!!!
sik paham? mcm tok, kn lbh kurang 50%, separuh dari staff di Ofis seluruh malaysia kmkorg ialah bkn dari wilayah asal. mcm kmk juak laaa.
tapiii. yaa. nowadays, lepas sorang, sorang gk dpt memo perpindahan ke wilayah dknya empun. syukOr, rezeki. berkat kesungguhan, usaha msg2. yg sikdapat bkn sik usaha, tp rzki belom sampey uOlsss. Allah knows better! Yakin! biiznillah!!!

kmk? kmk apply. sebelom apply pun dh d tolak. sebab? xperlu laa. sabar.
and. jaoh di lubuk hati plg dalam, kmk boleh terima kenek tok, cuma bila kenang family, Ohh my, hanya Allah tempat bersadu plg xpernah padah sik pada kita kb kn. ask Allah!

setiap yg berlaku pasti ada hikmah. alhamdulillah. kmk bsyukur, kta berayukur k. Allah sayang. kta di uji. and yess, tahniah yg dpt pindah. be happy. keep healthy. smile always.
kmk rindu. ehh? terlalu rindu mcm lagu yg ada kat radio yaa. haha.
semoga Allah jaga kmk. jga ktk. jga semua. dlm keberkatan semuany.
and and. don't ask me why. uhukkk.
ITALY!
hi family. coming home soon! holiday. yeayyy.

No comments: